Şehit Ahmet KURAK Anaokulu
Karakavak mah. Güngör cad. Anahtar sok. No 11 YEŞİLYURT MALATYA

VİZYON

Sağlıklı, Temiz ve Güvenli Bir Ortamda Öğrencilerimizi sevgi, ilgi ve bilgi ile Hayata Hazırlamak.

MİSYON

Okul öncesi eğitim çağındaki çocukların İlgi, istidat ve kabiliyetleri esas alınarak; onları bedensel, zihinsel, ahlâki ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir kişiliğe ve karaktere sahip, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan, yapıcı, yaratıcı kişiler olarak yetiştirmek ve hayata hazırlamak.

BAŞARILAR

1. Beslenme Dostu Okul Projesi 2. Temiz okul Sağlıklı okul Projesi Beyaz Bayrak 3. Değerler Eğitimi Okul Başarı Belgesi
Öğretim Şekli :İkili eğitim

İkili eğitim

07.30 - 12.30 / 12.30 - 17.30

öğrenci servisi mevcut

3km

Merkez

Proje Çalışmaları

Okulumuzda yerel(Beslenme dostu okul, beyaz bayrak, atık pil, sıfır atık projesi, Değerler Eğitimi) projeleri ile okul içi(geçmişten geleceğe kültürel mirasım, fidanımla büyüyorum, 1 kot 1 bot 1 tişört) projeleri uygulanmaktadır. Ayrıca eğitim öğretim süresi boyunca her ay en az bir tiyatro etkinliği, geziler, deneyler, aile katılımları, belirli gün ve haftalarla ilgili şiir ve müzikal dinletiler gerçekleştirilmektedir.